Adana emniyetinin araç filosu yenileniyor

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne ait araç filolarının beşte 1’i yenilendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2013 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana emniyetinin araç filosu yenileniyor

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne ait araç filolarının beşte 1'i yenilendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü araç filosuna, İl Özel İdaresi'nin desteğiyle son 14 araçla birlikte 150'nin üzerinde araç takviyesi yapıldı.

Valilik binası bahçesinde yapılan araç teslim töreninde konuşan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, araçların emniyet teşkilatının verilen hizmeti arttırması amacıyla ve vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmesi için yenilendiğini belirterek, "Emniyet Müdürlüğüne ait araç filomuzun tamamının yaklaşık beşte 1'ini yeniledik. Bunu da Emniyet Genel Müdürlüğümüzün, İçişleri Bakanlığımızın, il özel idaremizin, organize sanayi bölgemizin ve diğer hayırsever kişi ve kurumların desteği sağladık. Bu suretle daha iyi ve daha kaliteli hizmet verme imkanını elde ettik. Bu araçların emniyet teşkilatımıza kazasız belasız hayırlı hizmetler vermesini de yüce Allah'tan diliyorum" dedi.

Araç teslim töreniyle birlikte Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet uzun şasi 5 kişilik 'Kombi Van', 12 adet çift sıra koltuklu 'Panel Van' olmak üzere toplam 503 bin 26 lira değerinde 14 hizmet aracı tahsis edildi.

Ayrıca il gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünün talebi ile orman bölge müdürlüğüne, bal ormanı tesisleri yapım, yangınla mücadele ve fidan dikiminde kullanılmak üzere 224 bin 380 lira değerinde 2 adet 'Mini Ekskavatör' alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber